BESST - Pretul Suprem
BESST
Articles

   

Pretul Suprem

 

Cred ca la sarbatoarea pastelor este perioada cand cei mai multi dintre oameni, chiar si ateii, isi amintesc ce Dumnezeu a fost gata sa faca si a si facut, gandindu`Se la noi. Este trist sa observ toata agitatia in care oamenii se pierd si uita de fapt esentialul. Uita suferinta purtata in locul lor. La fel de trist sa observ cum sacrificiul Sau minunat este devalorizat. Multi se intreaba daca lucrarea Sa de pe cruce a fost cu adevarat suficienta, raportata la tot ce se intampla astazi.

Atunci cand El a declarat : ” S`a ispravit” a stiut ca si`a sfarsit lucrarea ce a trebuit s`o faca. Moartea Lui a fost suficienta pentru a`mi sterge mie pacatele, tie si intregii lumi. A fost ceva absolut. El nu a lasat loc si nu avem dreptul sa punem acest fapt sub semnul intrebarii. Nu ar trebui nici macar sa incercam sa mai adaugam ceva la jertfa Lui. Este completa.

Inimile noastre au fost de mare pret si sunt de mare pret pentru El. Ne`a iubit asa mult incat a renuntat la viata Lui pentru a ne salva. Prin jertfa Lui, am putut sa`I cunoastem dragostea. Insa nu vom putea niciodata sa Ii rasplatim ce a facut pe Cruce pentru a ne salva. Frumusetea Lui este vibranta.

El nu s`a preocupat de ce sau daca va primi ceva de la noi in schimbul pretului suprem platit. Si`a varsat din dragoste pentru noi suflarea si sangele pentru ca ne`a iubit. El s`a rugat pentru noi si astazi, puterea Lui biruitoare este disponibila pentru oricine, daca are destula credinta  s`o ceara. Prin puterea Lui nu supravietuiesti de la o zi la alta, tarandu`te prin lume. Puterea Lui inseamna sa prosperi de la o zi la alta. Daca Il iubesti pe El ,o faci doar pentru ca El te`a iubit intai. Iar daca ni s`a iertat mult, ar trebui sa`L iubim mult. Sunt unii oameni care ar dori un Hristos ieftin si probabil ca si L`ar dori fara cruce – insa pretul nu va cobori.

Raportat la ziua de astazi, asa cum spunea Alan Redpath, eu am aceeasi intrebare:

” Spuneti`mi, in lumina Crucii, oare nu este scandalos modul in care traim noi astazi?”

Elena Pitigoi

 Social Bookmark
Bookmark to: Facebook Bookmark to: Twitter Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Yahoo Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Reddit Bookmark to: Digg