BESST - In ce pantofi esti incaltat?
BESST
Articles

   

In ce pantofi esti incaltat?

Suntem deseori constransi sa luam decizii care se dovedesc a fi nu cele potrivite. Fara intentie de a iesi din ele ne complacem in situatiile in care intram. Ne place mai mult sa vedem slab la distanta decat sa observam clar ceea ce ne sta in fata ochilor.
Dar nu suntem impliniti, pacea ne lipseste si suntem in aceeasi cautare acerba in care ne gaseam si inainte. Cu siguranta nu am ales potrivit. Cu siguranta am incaltat o pereche de pantofi nepotrivita. Incomoditatea isi spune cuvantul prin numarul mai mare sau mai mic de pantofi pe care l`am ales.
Si nu este deloc placut sa incalti o pereche care nu iti este potrivita. Cizme negre cu un design aparte al tocului mi`au facut inima sa tresalte atunci cand le`am vazut intr`un magazin. Ce`i drept…au fost la reduceri dar cu doua numere mai mari decat ce port eu. Incapatanarea de a le avea a castigat in cele din urma si cizmele sunt bunul meu propriu, doar ca, m`am folosit de ele decat o singura data. Mi`a fost suficient ca sa ies din tiparele punctualitatii mele de a fi prezenta la fix acolo unde trebuia sa ajung. Am mers destul de greu, aveam impresia ca innot in ele si ca daca o sa ajung in cele din urma unde trebuie, nu aveam aceeasi siguranta ca la fel se va intampla si pe drumul spre casa inapoi. Acelasi drum pe care alta data il parcurgeam in 20 de minute, atunci cronometrul s`a oprit doar dupa 50 de minute. Acelasi drum, dar alta incaltaminte.

La fel procedam si cu pantofii vietilor noastre. Situatiile gresite in care ne aflam, sunt perechile de pantofi nepotrivite pe care noi le alegem. Chiar daca stim ca incaltati intr`un numar mai mare vom galopa, preferam marimea astronomica in locul celor potriviti noua. Chiar daca ne chinuim ( asemenea surorilor Cenuseresei ) sa incaltam o marime mai mica si suntem constienti de bataturile pe care ni le vor produce, nu renuntam. Ne dorim acei pantofi. Cu riscul de a inainta greoi sau chiar de a sangera, inca ii purtam.De ce sa vrei o pereche de pantofi care nu ti se potriveste? De ce sa nu`ti doresti sa incalti acei pantofi cu numarul potrivit tie? Nu poti sa`i porti pe aceiasi de acum zece ani cand purtai o marime mai mica, la fel cum nu puteai atunci purta pantofii de astazi. Insa de cele mai multe ori procedam asa. Ne este greu sa renuntam la pantofii mici ai trecutului, sau ne incapatanam sa`i cumparam pe cei cu 2 numere mai mari.

Dar chiar daca nu intelegi de ce Vanzatorul iti recomanda un alt model asemanator cu cel al dorintelor tale si care pe deasupra este si numarul tau, incearca sa te gandesti ca vei putea pasi fara probleme in ei. In cele din urma, El vede multi clienti care incearca diferite modele si numere de pantofi. Atunci cand iti va spune cu certitudine ca asa cum ti se potrivesc tie nu s`au potrivit la nimeni, nu te grabi sa`ti ridici coltul sprancenei. Crede`L cu certitudine maxima si demonstreaza si tu incredere absoluta in recomandarea Lui pentru tine.

Descalta`te de pantofii nepotriviti si incalta`te in cei pregatiti de Atotstiutor pentru tine.

Elena PitigoiSocial Bookmark
Bookmark to: Facebook Bookmark to: Twitter Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Yahoo Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Reddit Bookmark to: Digg