BESST - Vienna Prays Together (VPT)
BESST
Bcc

   

Vienna Prays Together (VPT)

Vienna Prays Together si in curand si alte evenimente de acest gen sunt organizate de BESST cu sprijinul bisericilor existente dintr-un oras anume, acolo unde se realizeaza astfel de intalniri.

Alaturi de cativa tineri de la diferite biserici din Viena si din Romania am dat curs unui gand care s-a nascut in inima la mai multi oameni care isi doresc o unitate sfanta intre crestini.

Declaratia de scop a Vienna Prays Together este urmatoarea:

Vrem sa facem un  prim pas si sa incercam cu ajutorul lui Dumnezeu sa rupem niste granite care s-au creat de-a lungul anilor si care nu ne avantajeaza pe nici unul dintre noi.

Ne dorim in primul rand sa incepem sa ne inchinam si sa Il glorificam pe Dumnezeu impreuna; stim ca El se bucura sa isi vada copii aducand o  jertfa in unitate.

Vrem sa lasam in urma orice prejudecata, sa ne inarmam cu dragoste  si sa lucram impreuna ca niste oameni care sunt responsabili pentru oamenii din jurul nostru in special pentru Viena.

Suntem entuziasmati de deschiderea  cu care au raspuns liderii de tineret si liderii de lauda si inchinare de la bisericile din Viena si datorita acestui lucru suntem incurajati ca Dumnezeu lucreza  si ne asteptam sa vedem binecuvantarea Lui in aceste intalniri.


La aceste seri  sunt invitati in mod special liderii impreuna cu cativa oameni de baza (oameni cu potential care au pe inima rugaciunea si care isi doresc tot mai mult din Dumnezeu ).

Pentru ca aceste intalniri nu sunt organizate de o biserica anume, ele vor fi tinute la bisericile care au posibilitate si care pun la dispozitie o sala unde sa ne putem
intalni.
     
In curand vom incepe o astfel de intalnire si in Linz si in viitorul apropiat in orase strategic alese din Romania.

Detalii despre astfel de intalniri si alte proiecte practice sustinute si/sau realizate de BESST gasiti pe site-ul nostru www.besst.ro.

 

Fiti binecuvantati!Social Bookmark
Bookmark to: Facebook Bookmark to: Twitter Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Yahoo Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Reddit Bookmark to: Digg