BESST
Leaders

   

Marius Ciuciu

Co-Founder

De cele mai multe ori cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam.

Cred ca a sosit timpul sa trecem de la mediocritate la o viata plina de importanta! Mai cred ca e vremea sa experimentam,
in bucurii si slabiciuni, viata plina de impact care ne sta in fata.
 
BESST ofera sansa ca, impreuna cu lideri de valoare, sa descoperim "bogatiile" unei vieti conduse de scopuri.
Acelasi Dumnezeu care a fost pentru David, ESTE PENTRU MINE SI pentru TINE!

Florin Demean

Co-Founder

Besst este o echipa prin care adaugam valoare fiecarui proiect in care ne implicam. Nu imi pot imagina o echipa mai potrivita pentru viziunea si valorile Besst.

Cred din toata inima ca fiecare fiinta umana are un potential enorm. Uneori avem nevoie de factori externi ca sa realizam acest lucru.

Cred ca Besst realizeaza deja acest lucru cu fiecare persoana cu care intra in contact. Cu mine sigur a facut-o!

Alin Sav

Presenter, keynote Speaker, LifeCoach & Entrepreneur 

Born in Romania, grew up in Austria. Finished banking & finance academy. It is important to him to be a great husband and a good listener. Founded ,,Besst International" a few years ago. He is a Certified John Maxwell Team Founding Partner and helps people to become the ,,Leaders" of their lives and the ,,Servants" of the people around them.

,,True leadership cannot exist in man without discovering the true Inventor of leadership"

Daniel Adam

Co-Founder

Stiu ca FIECARE om s-a nascut cu abilitatea de a face cel putin un lucru foarte bine si in locul unde se afla,doar el il poate face perfect.

Cred ca daca un om ar avea nevoie de o provocare atunci aceasta ar fi  cu siguranta Besst. Pentru mine Besst este o provocare lansata de undeva de sus. Stiu ca am aparut pe pamant nu ca rezultat al unei intamplari ci ca urmare a unui plan perfect, plan in care eu joc un rol cheie.

Impreuna cu Besst voi reusi sa demonstrez ca ceea ce pare imposibil omului isi are solutie in Cel care a creat „posibilul“. Eu vreau sa explorez acolo unde cautatorii de diamante au renuntat sa mai caute .